Werken bij PVG

Vacature gediplomeerd kraamverzorgende

Ons team bestaat uit vijfenveertig enthousiaste kraamverzorgenden, die volgens een efficiënte en flexibele planning werken. We vormen een leuke groep collega’s met veel ruimte voor zelfontwikkeling. Je werkt in een klein, gezellig team met ruimte om je eigen creativiteit en werkwijze in te vullen binnen het gezin waar je als kraamverzorgende actief bent. Iedere maandag hebben we een vrijblijvende inloop-koffieochtend waarin we lekker bijpraten.

Ook zin om in dit spontane team te werken? We hebben een vacature voor een gediplomeerde kraamverzorgende!

Bekijk vacature Solliciteer direct

Vacature leerling kraamverzorgende

PVG biedt een interne opleiding aan tot kraamverzorgende in samenwerking met Scheidegger. De kortste en meest praktijkgerichte route naar een diploma kraamverzorgende wanneer je geen zorgachtergrond hebt. Ook met zorgachtergrond ben je van harte welkom en kom je in aanmerking voor een verkort traject. Op dit moment is er nog geen nieuwe startdatum bekend, maar als jij je helemaal in het gezochte profiel herkent, of wat meer informatie over de opleiding wilt, neem dan even contact met ons op!

Bekijk vacature Solliciteer direct

Stage lopen bij PVG

Ook stagiaires van verschillende ROC’s in onze regio hebben de mogelijkheid stage te lopen bij PVG. Je kunt dit via school kenbaar maken of contact met ons opnemen. Wij hebben een nauwe samenwerking met de onderwijsinstellingen. Ook voor andere opleidingstrajecten (BBL) hebben we regelmatig stageplaatsen beschikbaar. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Je kunt telefonisch contact opnemen of stuur ons een email.