Organisatie

Onze visie

Kraamburo PVG hecht grote waarde aan de ontwikkeling van de kraamverzorgende. Het is één van de belangrijkste waarborgen voor de kwaliteit van onze dienstverlening, want een kraamverzorgende die lekker in haar vel zit, levert uitstekend werk. Kraamverzorgenden krijgen bij ons de ruimte zich te ontplooien. Via scholing, coaching, intervisie, informeel contact en gebruik van vakliteratuur en boeken. In het zorgproces staan de moeder en de pasgeboren baby centraal, maar ook de partner, eventuele andere kinderen en de in overleg gemaakte huishoudelijke taken zijn belangrijk. Het streven is dat na acht dagen kraamzorg de zorgvrager(s) weer voor zichzelf en het gezin kan zorgen. Daarvoor werkt PVG samen met de verloskundige, eventuele (huis)artsen, JGZ-verpleegkundige en ziekenhuizen.

Ons team

Kraamburo PVG heeft een vast team van gediplomeerde kraamverzorgenden. Gemotiveerd, en professioneel verantwoordelijk. Hun enthousiasme is groot. De combinatie van deze betrokkenheid en van verzorgende, ondersteunende, adviserende, begeleidende en huishoudelijke taken vormt de grote kracht van kraamverzorgenden. Alles met het doel om er één groot feest van te maken!

Vertrouwde kraamzorg in regio Nijmegen. Wij zijn onder andere actief in Mill, Uden, Grave, Boxmeer, Cuijk, Boekel en Zeeland.

Neem contact op