Voorlichtingsavond Goed voorbereid op het ouderschap

70% van de ouders had beter voorbereid willen zijn op het ouderschap.

Hoewel het nu nog ver weg lijkt, weten we uit onderzoek dat het belangrijk is om realistische verwachtingen te hebben over de eerste periode met je baby. Goed voorbereid zijn op wat er allemaal gaat veranderen en weten wat je baby van jullie nodig heeft, zorgt voor meer zelfvertrouwen, minder somberheid en meer tevredenheid in je partnerrelatie.

Kom naar onze voorlichtingsavond en hoor meer over wat het ouderschap teweegbrengt voor jou en je partner en over hoe je een band opbouwt met je baby vanaf het allereerste begin. Hoe maak je keuzes over bijvoorbeeld slapen, troosten en voeden? En hoe verlies je je partner in deze fase niet uit het oog? Zet met deze voorlichting een eerste stap in samen bedenken hoe jullie het ouderschap vorm willen geven, op basis van tips uit de wetenschap.

De voorlichtingsavond wordt gegeven door baby professionals Suzanne van Hinte en/of Maartje Zijlmans. Zij staan met een voet in de wetenschap en hebben een passie voor het ouderschap.

De voorlichtingsavond wordt gegeven op onze eigen locatie: Voordijk 22 in Sint Hubert. De avond begint om 19.00 uur tot ongeveer 21.00 uur. De kosten voor deze avond zijn €15,-, je partner mag gratis mee!

Inschrijven Voorlichtingsavond Goed voorbereid op het ouderschap

Schrijf je hieronder in.

Bij onvoldoende aanmeldingen kan de datum van de cursus verplaatst worden.

Gegevens

Roepnaam

Meisjesnaam

Gebruik achternaam

Adres

Woonplaats

Emailadres

Telefoonnummer

Partner aanwezig

Naam partner

Aterme datum

Datum voorlichtingsavond

Toestemming verwerken persoonsgegevens*
Bij het versturen van dit formulier geef ik toestemming dat deze gegevens mogen worden gebruikt ten behoeve van het verwerken van mijn aanmelding.
Ik ga akkoord

Om spam te voorkomen vragen we je de onderstaande code over te typen.

captcha