Voorlichtingsavond borstvoeding

Let op: in verband met het Corona virus zal tegen de tijd van de cursusdatum bepaald worden of de cursus op locatie, of online plaats vindt.

Het voeden van je kindje is één van de eerste dingen waar je als ouders mee te maken krijgt. Borstvoeding geven is een natuurlijk proces, maar kost in de eerste weken veel oefening, voor zowel moeder als baby (veel meer dan je vooraf zou bedenken). Partners zijn hierbij zeer waardevol en het is fijn als zij ook op de hoogte zijn over hoe borstvoeding in zijn werk gaat. Vandaar dat het leerzaam is om hierover al voor de bevalling informatie in te winnen.

Tijdens onze voorlichtingsavond zal Annelies van den Heuij, lactatiekundige, je/jullie uitleggen waarom borstvoeding en het voorkomen (en oplossen) van problemen ervan, zo belangrijk is. Ook benoemt zij hoe je kunt zien dat je kindje voldoende voeding krijgt en demonstreert zij verschillende aanleghoudingen. Verder wordt kolven gedurende de kraamperiode en kolven op het werk besproken.

De groepjes zijn klein met voldoende gelegenheid om vragen te stellen. De kosten voor deze avond zijn 35 euro. Je partner mag gratis mee. Het bedrag kan op de avond zelf voldaan worden.

De voorlichtingsavond wordt gegeven op onze eigen locatie: Voordijk 22 in Sint Hubert.
De avond begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur.

Inschrijven Voorlichtingsavond borstvoeding

Schrijf je hieronder in.

Bij onvoldoende aanmeldingen kan de datum van de cursus verplaatst worden.

Let op: dit formulier wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Gebruik een andere browser of neem telefonisch contact op om je in te schrijven.

Gegevens

Roepnaam

Meisjesnaam

Gebruik achternaam

Adres

Woonplaats

Emailadres

Telefoonnummer

Partner aanwezig

Naam partner

Verwachte bevallingsdatum

Datum voorlichtingsavond

Toestemming verwerken persoonsgegevens*
Bij het versturen van dit formulier geef ik toestemming dat deze gegevens mogen worden gebruikt ten behoeve van het verwerken van mijn aanmelding. Mocht de cursus op locatie gegeven worden, geef ik toestemming om mijn aanwezigheid, naam en telefoonnummer te noteren in een logboek dat verstrekt wordt aan de GGD op het moment dat zij een contactonderzoek starten.
Ik ga akkoord

Let op: dit formulier wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Gebruik een andere browser of neem telefonisch contact op om je in te schrijven.