Dunstan babytaal

Priscilla Dunstan, een Australische moeder met een absoluut gehoor heeft ontdekt dat alle pasgeboren baby’s vijf geluiden maken gebaseerd op reflexen waarmee ze aangeven of ze honger hebben, moe zijn, een boertje moeten laten, darmkrampjes hebben of ongemak hebben aan de huid (een vieze luier, te warm, te koud). Met een goede uitleg van de verschillen tussen deze geluiden en met voorbeelden van baby’s die deze geluiden maken kan iedereen de geluiden leren herkennen en direct weten wat de baby nodig heeft.

De Dunstan babytaal methode

Met de Dunstan Babytaal methode ben je in staat om vanaf het allereerste begin goed afgestemd te raken op je pasgeboren baby. Dat geeft je zelfvertrouwen en rust. Je kunt onze cursus Babytaal tijdens je zwangerschap volgen.
Daarnaast hebben de kraamverzorgende van PVG de opleiding Dunstan Babytaal voor kraamverzorgenden gevolgd en kunnen je tijdens de kraamtijd aan de hand van DVD en informatiemateriaal helpen de babygeluiden te leren herkennen.
Je kunt ook zelf oefenen met behulp van de DVD en de Babytaal App.
Meer informatie hierover vind je op www.babytaal.nl

De cursus Dunstan Babytaal

De cursus Dunstan Babytaal bestaat uit 1 avond van 19:00 tot ongeveer 20:45. Deze wordt gegeven onder deskundige begeleiding van Ilse van der Velden aan de Voordijk 22 te Sint Hubert (5454GB).
De kosten voor deze avond zijn €30,- voor jou en je partner.
Voor de volgende data kun je je inschrijven:
– 14 januari 2019
– 18 februari 2019
– 1 april 2019

Inschrijven cursus Dunstan Babytaal

Schrijf je hieronder in.
Bij onvoldoende aanmeldingen kan de datum van de cursus verplaatst worden.

Gegevens

Roepnaam

Meisjesnaam

Gebruik achternaam

Adres

Woonplaats

Emailadres

Telefoonnummer

Partner aanwezig

Naam partner

Aterme datum

Cursus datum

Toestemming verwerken persoonsgegevens*
Bij het versturen van dit formulier geef ik toestemming dat deze gegevens mogen worden gebruikt ten behoeve van het verwerken van mijn aanmelding.
Ik ga akkoord

Om spam te voorkomen vragen we je de onderstaande code over te typen.

captcha