Dunstan Babytaal: een handleiding van je baby

Let op: in verband met het Corona virus zal tegen de tijd van de cursusdatum bepaald worden of de cursus op locatie, of online plaats vindt.

Priscilla Dunstan, een Australische moeder met een absoluut gehoor heeft ontdekt dat alle pasgeboren baby’s vijf geluiden maken gebaseerd op reflexen waarmee ze aangeven of ze honger hebben, moe zijn, een boertje moeten laten, darmkrampjes hebben of ongemak hebben aan de huid (een vieze luier, te warm, te koud). Met een goede uitleg van de verschillen tussen deze geluiden en met voorbeelden van baby’s die deze geluiden maken kan iedereen de geluiden leren herkennen en direct weten wat de baby nodig heeft.

Dunstan Babytaal methode

De Dunstan Babytaal methode werkt als een handleiding voor je Baby. Zo ben je in staat om vanaf het allereerste begin goed afgestemd te raken op je pasgeboren baby. Dat geeft je zelfvertrouwen en rust. Je kunt onze cursus Babytaal tijdens je zwangerschap volgen.

Daarnaast zijn de kraamverzorgende van PVG bekend met de Dunstan Babytaal en kunnen zij je tijdens de kraamtijd aan de hand van de App, de DVD en informatiemateriaal helpen de babygeluiden te leren herkennen.
Je kunt ook zelf oefenen met behulp van de DVD en de Babytaal App.
Meer informatie hierover vind je op www.babytaal.nl

Dunstan Babytaal cursus

De cursus Dunstan Babytaal bestaat uit 1 avond van 19:00 tot ongeveer 20:45. Deze wordt gegeven onder deskundige begeleiding van Ilse van der Velden en/of Nicole Droomers aan de Voordijk 22 te Sint Hubert (5454GB).
De kosten voor deze avond zijn €30,- voor jou en je partner.
Voor de volgende data kun je je inschrijven:
– 20 januari 2020 -> Deze avond is helaas vol. 
– 2 maart 2020
– 20 april 2020
– 8 juni 2020
– 10 augustus 2020
– 5 oktober 2020
– 23 november 2020
– 11 januari 2021

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op!

Inschrijven Dunstan Babytaal cursus

Bij onvoldoende aanmeldingen kan de datum van de cursus verplaatst worden.

Let op: dit formulier wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Gebruik een andere browser of neem telefonisch contact op om je in te schrijven.

Gegevens

Roepnaam

Meisjesnaam

Gebruik achternaam

Adres

Woonplaats

Emailadres

Telefoonnummer

Partner aanwezig

Naam partner

Verwachte bevallingsdatum

Cursus datum

Toestemming verwerken persoonsgegevens*
Bij het versturen van dit formulier geef ik toestemming dat deze gegevens mogen worden gebruikt ten behoeve van het verwerken van mijn aanmelding. Mocht de cursus op locatie gegeven worden, geef ik toestemming om mijn aanwezigheid, naam en telefoonnummer te noteren in een logboek dat verstrekt wordt aan de GGD op het moment dat zij een contactonderzoek starten.
Ik ga akkoord

Let op: dit formulier wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Gebruik een andere browser of neem telefonisch contact op om je in te schrijven.